Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Kjell Hamberg

[#6464] Skifter for Biri 1830-1840

Recommended Posts

Gjest Kjell Hamberg

En av de jeg har lett etter i lang tid er min 3-tipp-oldemor, Marte Olsdatter Stuvekeren fra Biri (f.1784). Hun ble gift 1816 med Ole Johannesen Sogstad fra Vardal. Da min 2-tippoldefar, Christian Olsen, ble døpt i Biri kirke i 1816, bodde foreldrene på Stuvekeren. Etter det har jeg ikke peiling på hvor de ble av, bortsett fra at Christian dukker opp som konfirmant i Vardal i 1831.Jeg har registrert at flere av Marthes søsken døde på 1830-tallet og en muliughet for å spore henne (hvis hun da var i live) vil være å gå inn på skiftene etter hennes søsken.Kan noen fortelle meg hvor jeg kan finne disse skiftene?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Liv Marit Haakenstad

Jeg har skiftene. Anne Pedersdatter døde i Stuveekern 18/5-1830, 79 år. Hun er da føderådskone. Det finnes ingen skifte etter henne. Jeg finner ingen opplysninger om mannen Ole Håvelsen.Hilsen Liv Marit Haakenstad www.genit.no/birislekt

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.