Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Ingrid Kjønnøy

[#6722] Mari Iversdtr i Surnadal 1856 - ?

Recommended Posts

Gjest Ingrid Kjønnøy

John Nielsen ble født i Surnadal 12. juli 1856. Foreldrene hans er i kirkeboka oppgitt som: ungkarl Niels Thoresen Sæter pige Mari Iversdtr Hermundslie Hans første, hennes annet leiermålKan noen hjelpe meg å finne opplysninger om Mari Iversdtr? Hermundsli er en gard i Rindal, men der finner jeg verken Mari eller Iver.I 1865 var Niels Thoresen gift (med en annen) og hadde flere barn. John Nielsen var fostersønn på en gard i Bæverfjorden. Han emigrerte til USA i 1882.Med hilsen Ingrid Kjønnøy

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Heidi Tofterå Slettemoen

Du finner en 32 år gammel Marit Iversdtr. på gården Rindal gift med en Anders Larsen. Der er det to fosterbarn, som kanskje kalles det fordi de ikke er Anders sine barn?Du finner også en 54 år gammel ugift Marit Iversdtr. på Holte i Rindal. Det er jo ikke sikkert hun var noe godt gifte med to uekte barn...Av potensielle fedre for Mari/Marit finnes en i Rindal (sett at han lever...):Iver Olsen Schjølsvold, 81, som bor på gården sammen med sin sønn Ole Iversen (40).Det kan jo være noe å nøste videre på?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.