Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Terje Pettersen

[#6801] Etterslekt baker Andreas Olsen Lund, Kristiania

Recommended Posts

Gjest Terje Pettersen

Andreas Olsen Lund var født på Eidsvold i 1856 som sønn av Ole Pedersen og Ingeborg M. Larsdatter. Under folketellinga i 1900 er han bosatt i Torvegaden 31. Av yrke er han bagersvend. Han er gift med Theodora Hansen Lund, født 1858 i Asker. De har barna Osvald Halfdan f. 1885, Thorbjørn Eugen f. 1890, Erling Falk f. 1895 og Rolf Sverre f. 1898, alle født i Kristiania. Andreas hadde en bror som het Hans Olsen Lund - min oldefar. En fetter av min far drev med slektsforskning rundt 1990 og prøvde å finne ut av Andreas skjebne uten hell. Finnes det noen som har kjennskap til Andreas og hans etterslekt?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Laila Normann Christiansen

hei Terje! Har du vært på Byarkivet? Her finner du folketellinger frem til 1941! og adressebøker som kan lose deg inn i riktig gate! Byarkivet ligger i Maridalsveien 3, har parkeringsplasser dersom du kommer med bil! Og servicegraden der er til tider helt glitrende! Lykke til! Laila

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.