Gå til innhold
Arkivverket

[#7977] Søren Hansen, f. 1862 i Hjartdal?


Gjest Ketil Firing Hanssen
 Del

Recommended Posts

Gjest Ketil Firing Hanssen

Jeg prøver å spore opp Soren Hanson som giftet seg i 1885 i Tordenskjold, Minnesota med Anne Dyrland fra Seljord.Søren skal være født 29. november 1862. En god kandidat er Søren Hansen på Gjuv i Hjartdal i 1865. Han er 4 år gammel og sønn av innerst Hans Johnsen og Margit Sørensdatter. Har noen mulighet til å sjekke fødelsdatoen til denne Søren?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Else B. Rustad

I kirkebok for Hjartdal er innført at Søren, sønn av inderst Hans Johnsen Carlsopsal og h. Margit Sørensdtr., ble født 29. november 1862 og døpt 25. desember samme år i Hjartdal. Mvh Else B.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
Gjest Ketil Firing Hanssen

Else!Hans Johnsen og Margit Sørensdatter ble i følge IGI på familysearch.org gift 15. desember 1861 i Hjartdal. Har du mulighet til å slå opp denne oppføringen i kirkeboken for å finne deres fødselsår og navn på fedre?Søren Hansen er i 1875 bortsatt på Bekkhus, og han emigrerer til Amerika i 1882.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.