Gå til innhold
Arkivverket

[#8008] Jens Pedersen Randulfs kone


Gjest Sissil Bruun Sørensen
 Del

Recommended Posts

Gjest Sissil Bruun Sørensen

Var Jens Pedersen Randulfs kone Kirsten Eriksdatter, som tidligere var gift med Ludvig Egge? I følge tingprotokollen sitter Kirsten sal. Randulfs med odelsgods i Overrein på slutten av 1600-tallet. Dette godset tilhørte Kirsten Eriksdatters familie.Jeg vet at arvingene var Jens Pedersen Randulfs barn, men hadde Kirsten særkullsbarn?Sissil

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Christian Arentz

Jeg har Kirsten (Christine) Pedersdatter (Falch), f. 1643, d. 31 Mar 1691 på Alstahaug som fogd Jens Pedersen Randulfs hustru (husker ikke kilden). Hun var datter av fogd og godsforvalter over Tønnol (Tøndel) i Nes, Fosen 1653, Peder Jacobsen (IKKE identisk med lagmann Jacob Preben Pedersøns sønn av samme navn, da denne døde i 1623) og Christence? S?datter. Denne Kirsten hadde minst 3 søstre: Gjertrud, Vibeke og Else. Kjenner ikke til om hun var gift mer enn en gang.Vet du konkret hvem av Kirsten (Eriksdatters?) familie som eide Overrein? Og hvem var Kirsten Eriksdatters far?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.