Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Sissil Bruun Sørensen

[#8008] Jens Pedersen Randulfs kone

Recommended Posts

Gjest Sissil Bruun Sørensen

Var Jens Pedersen Randulfs kone Kirsten Eriksdatter, som tidligere var gift med Ludvig Egge? I følge tingprotokollen sitter Kirsten sal. Randulfs med odelsgods i Overrein på slutten av 1600-tallet. Dette godset tilhørte Kirsten Eriksdatters familie.Jeg vet at arvingene var Jens Pedersen Randulfs barn, men hadde Kirsten særkullsbarn?Sissil

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Christian Arentz

Jeg har Kirsten (Christine) Pedersdatter (Falch), f. 1643, d. 31 Mar 1691 på Alstahaug som fogd Jens Pedersen Randulfs hustru (husker ikke kilden). Hun var datter av fogd og godsforvalter over Tønnol (Tøndel) i Nes, Fosen 1653, Peder Jacobsen (IKKE identisk med lagmann Jacob Preben Pedersøns sønn av samme navn, da denne døde i 1623) og Christence? S?datter. Denne Kirsten hadde minst 3 søstre: Gjertrud, Vibeke og Else. Kjenner ikke til om hun var gift mer enn en gang.Vet du konkret hvem av Kirsten (Eriksdatters?) familie som eide Overrein? Og hvem var Kirsten Eriksdatters far?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Sissil Bruun Sørensen

Jeg har svart under det andre innlegget.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.