Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Anne Minken

[#8277] Svensk oldemor eller tippoldemor?

Recommended Posts

Gjest Anne Minken

Norsk folkemuseum arbeider med en innvandringshistorisk utstilling. Som en av gjennomgangsfigurene på denne utstillingen vil vi gjerne ha en svensk innvandrerkvinne som kom til Norge i siste halvdel av 1800-tallet.Har du en oldemor eller tippoldemor fra Sverige som fortjener å komme på utstilling?Vi trenger et bilde eller flere av henne + biografiske opplysninger. Vi har tenkt oss en kvinne som kom til Christiania og som arbeidet i tekstilindustrien eller som hushjelp. Men vi er også interessert i svenske innvandrerkvinner som slo seg ned andre steder og arbeidet i andre yrker.Ta kontakt med Anne Minken på e-post: anne.minken@c2i.net eller anm@norskfolke.museum.no

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Nina Møller Nordby

Utstillinga åpner på Folkemuseet den 29., dvs neste uke. Det skal finnes en reportasje i dagens Aftenposten som omhandler utstillingen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.