Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Bjørg Rudlang

[#8427] Oluf M. Larsen, f. ca. 1853, Tjøtta

Recommended Posts

Gjest Bjørg Rudlang

Finner i 1865-tellingen Oluf Mart. Larsen, 12 år, boende på gården Grytåen på Tjøtta sammen med moren Karen Wilhelmine Sivertsd., 48 år, og søsknene Oleanna Helena, Jensine Johanne, Lovise Kr. og Martin.Oluf ble senere gift med Anna Andersd. og bodde på Haugen på Tjøtta.Er det noen som kjenner denne familien og kan fortelle meg hvem faren til Oluf var? Er også interessert i foreldrene til Karen W. Sivertsd.På forhånd takk!Bjørg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest agnar Johansen

Hei Bjørg. Du hadde helt rett med hensyn til Else Marie Larsdatter var svigermor til Karen Sivertsdatter. Jeg har gått gjennom noen kopier jeg har tatt tidligere av kirkebøker fra Tjøtta, og da finner jeg ekteskap inngått 6 oktober 1847 mellom Lars Christian Olsen, 26 år fra Grytåen, og Karen Willumine Sivertsdatter, 28 år fra Sørfjorden (Sørfjorden ligger geografisk sett like i nærheten av Grytåen). Som brudgommens far er innskrevet Ole Hermandsen og som brudens far er innskrevet Sivert Hansen (eller Monsen) fra Sørfjorden. Det er mulig du kan finne Sivert via 1801-tellingen.Ha en god påske.mvh Agnar.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.