Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Tore Berg

[#8475] Kluss med åpningstider på Statsarkivet Kongsberg

Recommended Posts

Gjest Tore Berg

I databasen til Riksarkivet/Statsarkivet oppgis åpningstider for Statsarkivet i Kongsberg som 0900-1500 mandag-fredag (utvidet til 1900 på onsdag). Imidlertid hvis en er så uheldig å reise dit på mandag får en seg en ubehagelig overraskelse. Der står det nemlig 'Mandager stengt'. For de andre dagene er åpningstiden langt lenger enn til 1500 - jeg mener det var 1930 som var oppgitt der. Hva er vitsen med å ha åpningstider på internett hvis de ikke stemmer? Jeg har klaget på email til webmaster idag, så en får håpe på at noen retter det opp. I alle fall så bør en ikke stole på det som står på internett - en god regel er nok å ringe for å sjekke om det er åpent på forhånd. Det er jo ikke sikkert at det bare er åpningstidene i Kongsberg som ikke stemmer!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Statsarkivet i Kongsberg har egen hjemmeside, plassert på serveren til Digitalarkivet. Der står de nye åpningstidene (som er fra 2001):Lenke

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.