Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Sonja Fjellhaug

[#8588] Holbye

Recommended Posts

Gjest Sonja Fjellhaug

Jeg søker etter min tippoldefar Paul Christoffer Holbye, født i Stange 1740, gift første gang med Maren Arntine Rose. Jeg ser i Vardal bygdebok at han er kapellan i Suldal og Stavanger før han kommer til Vardal. Har de noen barn født før de kom til Vardal? Jeg vil også vite når Paul Christoffer og Maren Arntine er født/døpt, og navn på deres foreldre. Håper noen kan hjelpe meg med disse to.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Sølvi Arntzen

Sogneprest til Vardal, senere til Fet, Paul Christopher Holbye, ble født 8/8 1740 i Godager i Stokke og døde 9/9 1791. Han var sønn av sogneprest i Skjold i Ryfylke, Niels Holbye, født 29/11 1712 i Stange, død 6/3 1766 i Skjold i Ryfylke, gift 17/5 1740 i København med Laurentze Christine Michelet, født ca 1722 i Ullensaker, død 1/6 1789 i Haaland. Jeg har ingen data eller foreldre til Maren Arntine Rose.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.