Gå til innhold
Arkivverket

[#8673] Buvika / Hitra


Gjest Roar Kvam
 Del

Recommended Posts

Gjest Roar Kvam

Hei, jeg står fast i leting etter opphavet til disse personer Randi Larsdatter f.ca 1835 Buviken (Vestgård ?) g.m Iver Andreas Olsen f.1831/3 Trondheim. De blir sansynlig gift på Hitra, bor på Fløvansbugen under Nord Kvammen. I bygdebok for Hitra står det at Iver var fra Storsand i Malvik (Lade sokn). For Randi står det i samme boka at hun var fra Buvika og en plass som Vestgård? Finner ikke noe Vestgård i Buvika. Her er et annnet problem, i bygdebok for Aure på Nordmøre står det skrevet ' enka vart sittende at og overletgården til versonen' Hva betyr versonen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Geir Olav Øien

Du skriv at de ikke hadde noen barn, kan dette være riktig? Var for ca 1,5 år siden i kontakt med en amerikaner som var etterkommer etter Iver Andreas Olsen Kvam. Det var bl.a. en sønn som hadde flyttet til Ålesund. Ta kontakt med med via e-post for videre korrespondanse. geir.olav.oien@c2i.net

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.