Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Carl-Otto Seljelid

[#8993] Lurøy på Helgeland - en generell forespørsel

Recommended Posts

Gjest Carl-Otto Seljelid

HEI!Er det noen lesere av dette forum som holder på med området Lurøy på Helgeland, spesiellt Lovund og de nærmeste øyer? Eller vet av noen som gjør det?Jeg har ingen konkrete forespørsler om slekt/navn, da dette er mer en generell forespørsel, fordi jeg ønsker å komme i kontakt med personer som holder på med undersøkelser i dette området. Men jeg vil komme tilbake til temaet.Om noen kan hjelpe, så er mailadresse: cors59@hotmail.comMed vennlig hilsen Carl-Otto Seljelid

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Knut Riksen

I Lurøy kommune har jeg en del fra Solværøyene.mvh. Knut Riksen jrwww.riksen.com

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Solfrid Kvam hole

jeg har en :Anne Petronelle Rasmusdatter født 22.04.1826,Jarvolden, Lurøy/ Helgeland Nordland. Angivelig bosatt Husby/Dønnes.Mora fra Alsøy,vidre Tømma,Onøy.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Anne Lise Hovdal

Noen av mine aner fra Mikkelborgslekten bodde jo på Lurøygården og Hestmona. Det strekker seg fra fogden Oluf Jenssøn Mechlenborg(1565-1626)-Oluf Olufsen Mechlenborg(1591-e.1664)-Christen Olsen Mikkelborg(f. ca 1640)-Eva Christensdatter Mikkelborg(ca 1680-1762) og hennes mann Christen Hansen(ca 1670-1744)Hans Christensen Mechlenborg(ca 1713-1766/67), Christen Hansen Mechlenborg (1749-1729) som ble gift med Marit Jacobsdatter. De flyttet til Selvær i Træna.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.