Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Irene Denman

[#9037] Efterlysning af Anton Peter Engelbrecth/sen

Recommended Posts

Gjest Irene Denman

Jeg efterlyser: Anton Peter Engelbrecht/sen født mellem 1808-1809 i Christiania, Norge. Han er på et tidspunkt udvandrede til Odense, Danmark, hvor han bl.a. får børnene Matteea (Mathea) Petrea Engelbrecht, Anna Engelbrecht, Juliette Kristine Adolphine Johanne Engelbrecht og Anne Dorthea Engelbrecht sammen med Margrethe Kirstine Sudermann. Dette er hvad jeg ved, håber der er nogen derude der kan hjælpe med bl.a. hans forældre.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Ketil Firing Hanssen

Jeg finner ham i Odense i 1845, 34 år gammel (f. ca. 1811):Navn, Alder, Civilstand, Stilling i husstanden, Erhverv , FødestedPeder Engelbretsen, 34, Ugift, , Garversvend, Norge Stine Sudemann, 25, Ugift, , Syer i Byen, Odense Mathie Hedager, 1, -, , Engelbretsens datter, OdenseHan er vel da gift 1845/46 i Odense? Kanskje kirkeboken inneholder opplysninger om hans herkomst?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Irene Denman

Hvem var Mathie Hedager? Jeg kan kun se hende i FT 1845. Var hun født i Norge? og hvem var hendes mor?Vi har i familien en anelse om at A.P.E. muligvis allerede var gift i Norge, men med hvem ved vi ikke.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.