Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Aase R.Sæther

[#9101] Søk i fleire kjelder

Recommended Posts

Gjest Aase R.Sæther

I fleire år har eg leita etter Turid Pederdtr Rosenlund, f.1852, som reiste frå Leikanger til Bergen i 1876. Ho er ikkje å finne der, heller ikkje i emigrantlistene, så arbeidsteorien min er no at ho har forlate Bergen, busett seg ein annan stad i landet, og døydd før folketellinga 1900, der eg heller ikkje finn henne.Dermed søkjer eg i alle nye kjelder som kjem for det aktuelle tidsrommet for å sjå om eg finn henne død eller gift, utan hell så langt.Då er det eg lurer på: Ser vi i ikkje altfor fjern framtid eit høve til å søkje i fleire kjelder under eitt? Eit 'Døde i Hordaland', t.d., som omfattar alle basane som er lagt ut på DA og DP for dette fylket?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jan Oldervoll

Det vil du få, men ikkje nett enno. Først må me gjera ei viss standardisering av kyrkjebokstabellane med tanke på å kunna laga ein felles søkenøkkel for dei.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.