Gå til innhold
Arkivverket
Gjest N B Macdonald

[#9200] Hjelp på engelsk?

Recommended Posts

Gjest N B Macdonald

Prøver å gje råd til ein engelsktalande canadiar som gjerne vil søke i folketeljingane sjølv. Måtte difor prøve engelsksida. Klikka på Source categories. Så på Census. Så på 1865. Så på 'Help'.Og fekk opp ei side med god hjelp, på norsk! Er det det som er meininga? Var det ikkje slik hjelp å få på engelsk tidlegare?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Anette Skogseth Clausen

Her ser det ut som ting har gått litt for fort for oss er jeg redd. Det nye norske søkesystemet har blitt lagt over på det engelske uten at vi har fått oversettelser og hjelpetekster på plass. Dermed er hjelpeteksten til søkesystemet på norsk, mens det er en annen engelsk hjelpetekst til det gamle søkesystemet på samme side. Vi skal se om vi får rettet opp i dette i løpet av dagen, men vi har noen andre oppgaver som må utføres før den tid, så jeg kan dessverre ikke love noe.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest N B Macdonald

Kjære deg, de må gjerne få feire nasjonaldagen først. Dei gamle slektningane ligg nok der dei ligg; det hastar ikkje.Takk for det gode arbeidet de gjer. Kos dykk i det bergenske solskinet! Bestehels Nina Beth

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.