Gå til innhold
Arkivverket

[#9413] Forfedre frå Laurvig


Gjest Herleiv Saunes
 Del

Recommended Posts

Gjest Herleiv Saunes

Det står i Folket. 1865 at HANS PETER JANSEN og HELLE MATHÆA MATHIASD.var født ca. 1810 i Laurvig. Har lett i kirkebøkene for Laurvig og Langestrand rundt 1810 uten å finne at de er født der. Er det noen som kan hjelpe meg med hvem som var deres foreldre? Hvor skal jeg lete for å finne ut dette? Ved deres død i kirkebøkene,eller?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Torkil  Lier

Ifølge Familysearch(Mormonerkirkens sider) var Helle Mathea Mathiasdatter døpt i Sande 22.nov. 1812; datter av Mathis Halvorsen og Mallene Johnsdatter. En god del av kirkebøkene for Sande ligger i digitalpensjonatet. Mvh.Torkil

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Torkil  Lier

Under døpte i Sande(digitalpensjonatet)finner vi Helle Mathea,f.7.nov.1812 -uekte. Faren er Mathis Halvorsen Wee,Sergeant, og moren pige Hellene Johnsdatter Øra i Sande. Torkil

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ketil Firing Hanssen

Barna som bor hjemme i 1865 (Hægdehougen, Vestre Aker), er alle født i Nesodden i perioden 1843-56. Kanskje Hans Peter og Helle Mathæa er gift der (eller i Larvik)? Kirkeboken vil sannsynligvis inneholde opplysninger om deres fødested og fedre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.