Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Herleiv Saunes

[#9421] Forfedre fra Laurvig ??????

Recommended Posts

Gjest Herleiv Saunes

Det står i Folket. 1865 at HANS PETER JANSEN og HELLE MATHÆA MATHIASD.var født ca. 1810 i Laurvig.Dette finner jeg under Vestre Aker,Hægdehougen.Har lett i kirkebøkene for Laurvig og Langestrand rundt 1810 uten å finne at de er født der. Er det noen som kan hjelpe meg med hvem som var deres foreldre? Kan det være at fødested i Folket.1865 er galt oppgitt? De gifter seg på Næsodden i 1838,men bare forloverne står oppgitt i kirkeboken og deres oppholdsted som var Karlstad gård. Hans Peter var smed,så det står vel ikke noe om de i bygdebøkene for Nesodden heller (om de finnes)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Laila Kornstad

Jeg fant nedenstående dåp på Familysearch - vet ikke om dette er den rette Helle Mathea, men hun er i hvert fall døpt i Vestfold:Helle_ Mathea MATIASEN Sex: FEvent(s): Christening: 22 Nov 1812 Sande, Vestfold, NorwayParents: Father: Mathis HALVORSSEN Mother: Mellene JOHNSDRHilsen Laila Kornstad.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.