Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Christian Arentz

[#9457] Slektsforskning

Recommended Posts

Gjest Christian Arentz

Ikke ment som kritikk til en av brukerforumets brukere alene, men - slike valg av overskrifter er ikke spesielt nyttig for oss - skulle ønske Brukerforumets/Arkivforumets kontaktpersoner kunne minne oss alle om nødvendigheten av noe mer beskrivende overskrifter, ikke minst i vår egen interesse med hensyn til mulighetene for relevant respons! Dette ikke minst i disse dager hvor antall innlegg på en enkelt dag ofte overstiger en side eller mer- og dermed 'forsvinner' for godt -Herved kopiert også til det andre forumet -

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jan Oldervoll

Heilt samd med deg, Christian. Eg har lagt inn ei ekstra linje i boksen ein skriv inn nye tema i. Og eg synest både me og andre prøver å minna folk på det du sei. Men hjelper det? I tillegg er det fort gjort å gløyma seg. Slik sett kan du sei at heller ikkje di overskrift er særskilt treffande for det du skriv, i alle høve ikkje for dei som ikkje har lese temaet du viser til. Så me lyt nok leva med ein del mislykka overskrifter.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.