Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Olaug Dreyer

[#9484] Cornelius Larsen fra Drammensområdet,f.omkr,1760

Recommended Posts

Gjest Olaug Dreyer

Cornelius Larsen giftet seg 18.juni 1790 i Bragernes kirke med Ingeborg Pedersdatter Markestad fra V.Toten. Trolovet 25.april s.å. De fikk sønnen Lars,døpt i Bragernes 30.des 1790.Gutten døde etter ca 6 måneder. Senere fikk de døtrene Johanne og Berthe,begge døpt i Bragernes. Familien var bosatt på Landfalløen 3. Kan noen hjelpe meg å finne noe om når og hvor Cornelius er født? Takknemlig for alle tips.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Nina Møller Nordby

Hej! Om Familysearch er troverdig så står det faktisk at Cornelius Larsen er født ca. 1760 på Marchestad, Toten. Ca. i denne sammenheng kan svinge både 5 år den ene eller andre veien er mmin erfaring.Kom de fra samme sted, eller er det en eller annen feil? Antar at dette er de samme som du her nevner. Gift med Ingeborg Pedersen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Olaug Dreyer

Hei,Nina! Det ser ikke ut til at Familysearch har rett her. Cornelius er ikke å finne i kirkebøkene på Toten.Hans kone derimot er godt dokumentert fra Markestad.Både jeg og flere har i allfall forgjeves lett etter ham både før og etter 1760 på Toten, men det ville jo være gøy om noen kom over annen informasjon.Takk i allefall,Nina

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.