Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Torkil Lier

[#9557] Grethe Bentsdatter Halle's ukjente ektemann.

Recommended Posts

Gjest Torkil Lier

Grethe Bentsdatter Halle,f.27/12-1801 i Staværn som datter av styrmann Bent Larsen Halle og Birthe Christine Nielsdatter. Ble konfirmert i Larvik 13/4-1817 og finnes i 1865 på Langestrand:Græthe Bentzen,husmoder,pentionist, enke,64 f.i Staværn. Datter Johanne Petterine Pedersen,21 f.iLarvik. Denne Johanne Petrine ble 24/10-1875 gift i Langestrand med los Peder Jakobsen Helgeroen. Er det noen som kan opplyse om hvem Johannes far var og da muligens Grethe Bentsdatters ektemann? Hilsen Torkil Lier.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Laila N. Christiansen

Siden du ikke fikk noe svar i går, tok jeg en kjapp titt i kirkebok Mini I 7 for Larvik/Langestrand igår. Johanne Petrine og Peder Jakobsen ble som du sier viet 24.10.1875 i Langestrand. Hennes far var Hans Jørgen Pedersen, Snedker. Forloverne var hennes far og en P. Olsen.Det var alt jeg noterte men da har du jo hennes far i hvertfall! Laila

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Laila N. Christiansen

Og, da var det ikke vondt å finne på Familysearch.org: Hans Jorgen PEDERSEN Sex: MMarriage(s): Spouse: Grethe BENDTZDR Marriage: 15 May 1826 Langestrand, Larvik, Vestfold, Norway -------------------------------------------------------------------------------- Source Information:-------------------------------------------------------------------------------- Batch number: Dates Source Call No. Type Printout Call No. Type M423781 1779-1866 0127585M423781 betyr at dette er uttrekk fra en kirkebok, ikke 'donerte' data, og derfor ganske pålitelig. Kilden bør allikevel dobbeltsjekkes, selvsagt!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest torkil lier

Hjertelig takk Laila! Grethe Bentsdatter er en av Larvikfamilien Manall's kvinnelige etterkommere,og dette var til stor hjelp for kartleggingen av den grenen! Mvh.Torkil.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.