Gå til innhold
Arkivverket

[#9610] Christian Cortnum ca 1700


Gjest Egil H Thomassen
 Del

Recommended Posts

Gjest Egil H Thomassen

19 febr 1733 gifter Christian Cortnum bort sin datter Birgitta i Heddal i Telemark.Hvem var Christian Cortnum ? På det tidspunktet finnes en familie Cortnum i Næstved i Danmark, men Christian er ikke registrert på familetreet. Dette kan være ufullstendig, eller navnet forvekslet med Christen Cortnum f 1687.Christian Cortnum kan ha vært i det militære. Har noen adgang til militære ruller for Telemark ca 1730 ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Nina Møller Nordby

Har du vurdert andre skrivemåter? Mulig at den danske slekten egentlig var av tysk herkomst. Kortum, Corthum, Kortuem etc. Søk på Kortum o.l. så kanskje du er heldig.Lenke

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Egil H Thomassen

Ja, jeg har forsøkt de fleste alternativene. Den danske grenen, som er den mest sannsynlige, kom fra Hannover, hvor den på 15-1600 tallet skrev navnet Kortnum. Kottenum eller Kortenumb.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.