Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Morten Strøm

[#9679] Standard Sko Fabrikk, Oslo

Recommended Posts

Gjest Morten Strøm

Hei, er det noen som har opplysninger om denne sko fabrikken som lå i Oslo (Gamlebyen?), og som jeg tror ble nedlagt en gang på femti-tallet? Min oldefar arbeidet visstnok der, det hadde vært interessant å få vite mer om fabrikken, oversikt over personer som jobbet der etc.Hilsen Morten Strøm

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Laila Kornstad

Hei! Jeg husker godt Standard Skofabrikk fra min barndom. Den lå på hjørnet av Alnafetgaten og Alnagaten, rett ved inngangen til kirkegården. Klokka fem var arbeidet slutt, og da strømmet arbeiderne ut fra fabrikken, og alle ungene løp hjem for å spise middag.Dessverre vet jeg ikke noe om antall arbeidere osv., men folk sa at de lagde bra sko der - - - Hilsen Laila Kornstad.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Dagfinn Hauge

Min farfar (Dagfinn Thorbjøn Hauge) jobbet på Standard tidlig på tredve tallet 1931/32. Men i 1933 skal han ha vært ansatt i Norske Skofabrikker. Så etter opplysninger fra muntlig kilde så ble Standard overtatt av Norske Skofabrikker!??

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.