Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Hans Falch

[#9909] Hvilke oplysninger giver kirkebogen om Hans J Falchs konfirmation i 1766 DK

Recommended Posts

Gjest Hans Falch

Hans Johannesen Falch født 1752 og døbt i Bergens Domkirke.Han skulle være konfirmeret i Domkirken i 1766.Er der en dato for konfirmationen ? og hvilke oplysninger er der yderligere i kirkebogen ?Mvh Hans Falch

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Kirkebøkene for Domkirken har konfirmantlister fra 1763 av. De eldste listene er å finne i kirkebok nr A 4, og de har fra først av minimalt med opplysninger: når konfirmasjon fant sted, hvem som hadde forberedt konfirmantene, navn på konfirmantene, og når konfirmasjonen fant sted. Fra 1768 er alder tatt med. Enkelte år er det tatt med opplysninger om hvor konfirmanten oppholdt seg, 'hos Forældrene', eller i tjeneste.Hans Falch ble konfirmert 6. april 1766 'af Hr. Wiggers', men uten at det er gitt supplerende informasjon i kirkeboken. (Domkirken kirkebok A 4, fol. 2b.)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Hans Falch

Mange tak for oplysningerne.Mvh Hans Falch

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.