Gå til innhold
Arkivverket

[#9973] Finnes det en liste over bygdebøker?


Gjest Heidi Lyshol
 Del

Recommended Posts

Gjest Heidi Lyshol

Vet noen om det eksisterer en liste over utgitte bygdebøker - helst online? Biblioteket mitt vet ikke om noe sånt, men det gjør kanskje dere?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Otto Jørgensen

muligens kan denne linken hjelpe Lenke I tillegg har vel det også blitt gitt ut oversikter tidligere som vel biblioteket burde ha tilgjengelig

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

En god oversikt er å finne i:Norsk lokalhistorisk litteratur : bibliografi over by- og bygdebøker, regionhistorie og periodika ca 1900-1996 / utarbeidd av Frode Fyllingsnes. Skrifter fra Norsk lokalhistorisk institutt ; nr 32, Oslo: Norsk lokalhistorisk institutt, 1997. 225 s. ISBN: 82-90176-86-4 (h.)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Laila N. Christiansen

Hei Heidi! denne siden er ok: home.online.no/~cfscheel/bb-index.htm kan ikke kavere for om den er oppdatert.Du har og denne siden: www.und.nodak.edu/dept/library/Collections/Famhist/bygdebok.html om en på engelsk.Et søk her: http://www.bibsys.no er vel også en mulighet. Laila som fremdeles kan bli sprø av klikke-linke-tingen, har med hensikt utelatt http da det ble bare surr.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.