Jump to content
Arkivverket

[#9986] Fosnes i N-Trøndelag 1875-tellinga


Guest Odd Håkon Bjugn

Recommended Posts

Guest Odd Håkon Bjugn

Er det noen som har folketellinga for Fosnes i N-Trøndelag for 1875 og som kan gjøre et oppslag. Denne tellinga er ikke dataregistrert så vidt jeg vet.Jeg ser etter John Eriksen (Dalebro) f. 1823 Ørlandet og Fredrikke Rasmusdatter f. ca 1842 i Rissa. Jeg finner dette paret på Sylteraunet 49b i Fosnes i 1865, men kan ikke finne dem i 1875.Med hilsen Odd Håkon Bjugn

Link to post
Share on other sites
Guest Roar Kvam

Mulig du har forsøkt dette, det står i folketellingen at han var opsynsmand ved et fiskeri i Finnmark. Det finnes en side som heter Fosenslekt, har du prøvd den?

Link to post
Share on other sites
Guest Odd Håkon Bjugn

Takk for svaret. Jeg er kjent med 1865-tellinga for Fosnes. Jeg er også kjent med 'Fosenslekter' samt Fosen i S-Trøndelag, men mi etterlysning gjelder 1875-tellinga for Fosnes i N-Trøndelag. Denne fins ikke i søkbar form. Fosen og Fosnes er to forskjellige områder.Odd H Bjugn

Link to post
Share on other sites
Guest S Henriksen

Jeg kan ikke hjelpe deg med '75-tellinga på stående fot. Men det er vel ikke utenkelig at de er blitt boende i Fosnes iallefall en tid, da vi finner Karoline Dalebro som tjenestepike på gården Hunn i Overhalla i 1900, og med Fosnes som oppgitt fødested (1870). Mao kan dette være deres datter?Navnet i seg selv er lite brukt,- 1 i 1865 og 6 i 1900, derav en som driver hjemgården Dalebro på Fosnes. Mest sannsynlig er de vel begge døde i 1900.Skal sjekke nærmere i kveld om jeg finner noe mere om dem på Sylteraunet eller i nærmorådet.

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.