Gå til innhold
Arkivverket
Gjest per helge seglsten

[#10061] konfirmerte i Bergen

Recommended Posts

Gjest per helge seglsten

Er dette starten på en database over konfirmerte i bergen, på linje med basene over døpte, vigde og begravde, eller blir det med dette utdraget fra Domkirken inntil videre? Hvis det første er tilfelle, i hvilken takt vil materialet bli lagt ut?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Den biten vi nå har lagt ut er den vi regner som den viktigste, siden den dekker personer født i de årene kirkebok for døpte i Domkirken mangler (1750-1758).Vi har som mål å få lagt ut 3-400 filer i DA/DP i året også i de kommende årene, og konfirmerte i Bergen vil vi komme til å arbeide med, men det vil ikke ha førsteprioritet. Vi har arbeidet relativt konsentrert med å gjøre ferdig databaser over døde ca. 1878-1970, og det arbeidet fortsetter vi med til vi har fullført hele materialet for alle sokn i Hordaland og Sogn og Fjordane.Men fortsettelsen med konfirmerte i Domkirken er vi i gang med, og det vil komme en fil av tilsvarende størrelse i løpet av august.Konfirmerte i Korskirken har vi dataregistrert, men arbeidet med korrekturen er ikke fullført. Jeg regner med at vi i løpet av noen uker skal få lagt ut den eldste delen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.