Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Renathe-Johanne Wågenes

[#10140] Slapøen, Herøy, Helgeland

Recommended Posts

Gjest Renathe-Johanne Wågenes

Jens Nielsen død 1785 og Beret Arentsdtr død 1760 får barna Berete Marta 1753 og Christiana 1757. Jens gift 2 gang med Anna Pedersdtr. Noen som kjenner slekten??

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Anne Lise Hovdal

I 1785 er det skifte på Jens Nilsen i Slapøen, og han var da gift med Anna Pedersdatter. Hans barn: -Berethe Jensdatter som var gift med Niels Olsen Aagvigøen. Det står at hun var datter i hans 1. ekteskap. -Christiana som var 28 år, og datter i 1.ekteskap. Hun var itjeneste hos Niels Olsen Aagvigøen i 1785.Hans barn i 2.ekteskap med Anna Pedersdatter. -Nielsen Jensen 22 år -Peder Jensen 13 år -Jens Jensen 6 år -Sirianna Jensdatter 22 år -Pernille Jensdatter 15 år. Alle barnas formynder var Peder Petersen Slapøen.Det er skifte etter Beret Arentsdatter i 1760, og da er ektemannen og de to døtrene arvinger.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.