Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Heidi Lyshol

[#10148] Simon Knutsson, gift med Eli Olsdotter Halse (f. ca 1783), foreldre?

Recommended Posts

Gjest Heidi Lyshol

Jeg har etter mye slit kommet fram til at min forfar Knut Simonsson Halse (1806-1852) var barnet til paret over.Jeg fant Eli på Halse i 1801-tellingen, men den eneste Simon Knutsson'en jeg finner er vel ung: Tiåringen til Knut Simonsson og Lisbet Olsdotter på Lystad, Ørsta, Møre og Romsdal. Dette er ikke langt unna Halse, eller Lianes, der det ser ut som om at Elis morfar bodde en tid, men han var i tilfelle 17 da han ble far til Knut. Har noen tilgang til kirkebøker? Andre ideer for å få identifisert Simon?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Olav Myklebust

Iflg. Ørstingar I, så var Simon Knutsson ikkje gift med Eli Olsdotter, men han vart oppgjeven som barnefar til Knut i 1806. Simon nekta farskapet ved eid! Han vart seinare gift 2 gongar og fekk 8 andre barn. Når det gjeld tilknytinga til Sande (der Knut vart busett), har eg tilgang på fleire opplysningar dersom du ønskjer det. Mvh Olav

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Heidi Lyshol

Tja, da kan det kanskje være ham, da. Skulle gjerne sett hva det står i Ørstingar 1.Ja takk til mer informasjon! Skriver du til meg på heidi.lyshol@norway.com?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.