Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Sissel Endresen

[#10234] Yrkesskolelærer Johs.Gundersen Lev.nesset.no Brandbu ??????

Recommended Posts

Guest Sissel Endresen

Jeg driver å leter etter nålen i høystakken og trenger nå hjelp, jeg har gått på skole i vinter så da har jeg ikke drevet så mye med min forskning. Hadde i 21.01.02 inn en forespøresel om Husmannsplassen Nossumvald ved Levanger. I svaret jeg fikk fra Berit Knudsen (24.01)oppfatter jeg at min ane Elen Anna f. 1846 har giftet seg på nytt og jeg trenger hjelp til følgendeetterslekt av Elen Anna. 'Bergitte Over-rein.Levanger 2. Yrkesskolelærer Johs Gundersen Lev.nesset. no Brandbu Sjå Heia' Finner ingen av ovennevnte personer i folkettelingen for 1900 og lurer på hvor jeg kan finne opplysninger om de 2 ovennevnte personer. Bergitte er Elen Anna sin datter med Jon Holm som døde 10.03.1878. Hvis Johs.Gundersen er hennes sønn også så får jeg antageligvis løsnet på floken hvor Elen Anna er blitt av. Håper på et positivt svar.Med vennlig hilsen Sissel

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Astrid Ryen

Det finnes en Bergithe Overrein i Gamle Kongevei i T.heim, født 1877 i Stjørdal, g. m. matros Karl O., født 1864 i Beistad, midlertidig bosatt i Bodø.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.