Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Jon Torp

[#10291] Finner ikke Andrea Halvorsen som ankommet Ellis Island 1903

Recommended Posts

Guest Jon Torp

Andrea Halvorsen og hennes lille nevø Alfred forlot Christiania 2 oktober 1903 - de er her: Lenke Andrea skulle til Chicago for å bo hos sin bror Håkon og sin svigerinne Ingeborg, Håkon og Ingeborg var foreldre til lille Alfred, som hadde blitt igjen i Norge. (Alfred levde i Chicago til april 1974) I oktober 1903 reiser altså 17 år gamle Andrea Halvorsen og den lille nevøen Alfred til Amerika. Jeg har gjort alle mulige krumspring for å finne dem på Ellis Island, uten hell. Jeg har forsøkt å søke på andre passasjerer som forlot Kristiania med samme skip. Det er mange av disse jeg heller ikke finner. Men de jeg hittil har funnet ankom Ellis Island 19. oktober 1903 fra Liverpool med skipet 'Cymric'. Kan noen hjelpe meg med å finne dem? Eller hjelpe til med en mulig forklaring på hvorfor jeg ikke finner dem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Kjell Hamberg

Jon! Ser av bestemmelsesstedene for noen av de som reiste samtidig at de f.eks. skulle til Boston, N.Dakota og Wisconsin. Ellis Island var ikke den eneste innfallsporten for de som skulle vestover og kunne reise over de store sjøene. Tenker i denne sammenheng på både Boston og Quebec. (Vet at f.eks. Allan Line hadde rute fra Liverpool til Quebec).Hilsen Kjell Hamberg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.