Jump to content
Arkivverket

[#10416] Feil i Gravlagde i heile landet!!!


Guest Birger Forsmo

Recommended Posts

Guest Jan Oldervoll

Alt som er laga av menneske er det feil i. Elle skan me nok ikkje sjå denne personen din. Nummer 90156 er eit ikkje-søkbart løpenummer. Du må nok fortelja oss kva han heitte og når han døydde.

Link to post
Share on other sites
Guest Aase R.Sæther

Der er mange slike. Men eg har kontrollert nokre av dei eg kjenner, og kome til at det er dei to første siffera i årstalet som ofte er blitt feil. Ei dame som vart over hundre år, er oppført som fødd i 1997 (skal vere 1897) og død i 1999. Ei som ikkje vart fullt så gammal, er oppført som fødd 1999 (skal vere 1899) og død 1997. Det ser dermed ut som ho var død før ho vart fødd.Dei to fyrste tala i årstalet for fødsel lever på ein måte sitt eige liv (jfr. 2000-problemet), og må takast med ei klype salt, særleg på årstal som ligg nær 1900, ser det ut til. Den suverent 'eldste' eg har funne til no, er nok post nr 173655, som var fødd i 1009, og dermed nådde den ærverdige alder av 988 år. Ein sterk konkurrent til Metusalem, eller ei utfordring for dei datakyndige :-)

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.