Jump to content
Arkivverket

[#10419] Nettutstilling - Skandinavia i 1800-talet


Guest Barbara Lose

Recommended Posts

Guest Barbara Lose

I går har jeg sett med nytelse på deres nettutstillingen 'Voyages en Scandinavie, en Laponie, en Spitsberg et aux Feröé...'. Mitt Spørsmål: Vet dere om det finnes noen faksimile-utgave av denne boka som selges i Norge?

Link to post
Share on other sites
Guest Anette Skogseth Clausen

Som du ser har jeg flyttet over temaet til Arkivforumet.Kjekt at du likte utstillingen. Vi fikk låne boken, så jeg vet ikke hvor lett det er å oppdrive disse bøkene, men jeg har sett noen av bildene til salgs enkeltvis hos antikvariat. Vær forøvrig oppmerksom på at det ble laget mange bøker etter denne ekspedisjonen og flere plansje-bøker enn denne, men ikke alle tegninger er like interessante.

Link to post
Share on other sites
Guest Torbjørn Ellingsen

Hei Et bra sted for antikvariske bøker er www.antikvariat.net - her er mye av det som er tilgjengelig i Skandinaviske antikvariater lagt ut, og kan bestilles. Voyages en Scandinavie (er det samme bok?) finnes i Finland for ca NOK 1800,-!

Link to post
Share on other sites
Guest Barbara Lose

Takk skal du ha. Jeg har funnet denne boka du snakker om (Helsinki, 253 Euro). Men forfatter og tittel er forskjellig. Som Anette sier må man vel være svært oppmerksam på det. Kanskje det er også en god idé å søke i Frankerike.

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.