Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Lars E. Øyane

[#10482] Nyttige lenker i Digitalarkivet

Recommended Posts

Gjest Lars E. Øyane

Her om dagen (=natti) vart eg sitjande å sjå på lista over 'Nyttige lenker' i Digitalarkivet og særleg dei som er attgjevne under 'Kjelder'.Eg ser ein openberr feil: Basen over 'Døde i Minnesota', som forresten no strekkjer seg til 1966, finst hjå Minnesota Historical Society.Elles kunne eg godt tenkt meg å ta med nokre fleire lenker, som til dømes:Vigde i Illinois 1763-1900 hjå Illinois State Archives ([url="http://www.ilsos.net/cgi-bin/archives/marriage.s>http://www.ilsos.net/cgi-bin/archives/marriage.s)Folketeljing (North) Dakota Territory 1885 hjå North Dakota State University (Lenke)Fødde i South Dakota til 1902 hjå State of South Dakota (

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Terje Hatvik

Slett ikkje usamd. Dette er nyttige lenker for fleire.Terje

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Vi takker for nyttige tips, og skal nytte oss av dem. Har andre gode lenker de ønsker å dele, er de selvsagt invitert til å tipse oss.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.