Gå til innhold
Arkivverket

[#10482] Nyttige lenker i Digitalarkivet


Gjest Lars E. Øyane
 Del

Recommended Posts

Gjest Lars E. Øyane

Her om dagen (=natti) vart eg sitjande å sjå på lista over 'Nyttige lenker' i Digitalarkivet og særleg dei som er attgjevne under 'Kjelder'.Eg ser ein openberr feil: Basen over 'Døde i Minnesota', som forresten no strekkjer seg til 1966, finst hjå Minnesota Historical Society.Elles kunne eg godt tenkt meg å ta med nokre fleire lenker, som til dømes:Vigde i Illinois 1763-1900 hjå Illinois State Archives ([url="http://www.ilsos.net/cgi-bin/archives/marriage.s>http://www.ilsos.net/cgi-bin/archives/marriage.s)Folketeljing (North) Dakota Territory 1885 hjå North Dakota State University (Lenke)Fødde i South Dakota til 1902 hjå State of South Dakota (

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 7 måneder senere...
Gjest Yngve Nedrebø

Vi takker for nyttige tips, og skal nytte oss av dem. Har andre gode lenker de ønsker å dele, er de selvsagt invitert til å tipse oss.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.