Gå til innhold
Arkivverket

[#10808] Vigd i Bergen 1875


Gjest Barbara  Astrid Lose
 Del

Recommended Posts

Gjest Barbara  Astrid Lose

Malersvend Julius Emilius Andreassen fra Fredrikshavn og Anne Gurine Rasmussen fra Bergen giftet seg i Mariakirken 29.8.1875 (Post 13713).I FT 1875 for Bergen finner jeg dette ekteparet, men da er Julius Andreassen sitt fødested oppgitt å være København.Er det mulig å få opplysninger fra den originale vigselsprotokollen hvor J.E.A. stammer fra og hvem som er foreldre hans? (Foreldre til Anne Gurine burde være John Rasmussen Ulvedahl og Pernille Marie Pedersen.)Dessuten finner jeg Julius og Anne Gurine verken i FT 1900 eller i Døde/Begravde i Bergen.Har dere muligheten å sjekke hvor begge to har flyttet til og når de har blitt gravlagd ?Mvh B. Lose

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Det står at brudgommens far var tømmermand Andreas Huusum, og at brudgommen var vaksinert 1845 'af Distriktsl. Fredrikshavn'. Fødestedet er skrevet 'Fredrickshavn'. Bruden var datter av John Rasmussen Unneland eller Ulvedahl.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.