Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Trine Grønn Iversen

[#11009] oversikt over flere hushold på en gang?

Recommended Posts

Gjest Trine Grønn Iversen

For å kunne bearbeide informasjon fra folketellinger har jeg flere ganger kopiert info om enkelthushold (for å få med alle enkeltpersonene)over i regneark på egen maskin. Dette er svært tungvindt, siden det kan være flere hundre hushold det er snakk om. Er det mulig å få oversikt over et større antall personer samtidig? (-og gjerne med opplysningene som tilhører husholdet lagt til etter hver person, slik at en fremdeles får med seg om familien hadde høner eller 4 rom.)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Anette Skogseth Clausen

Det er ikke mulig å liste flere gårder med husholdningen samtidig. Du kan liste flere gårder samtidig, men mister da personopplysningene.Vi selger datafiler fra de folketellingene vi har rettigheter til sålenge det skal gå til forskning (historie, samfunn, o.l., ikke slektsforskning), der vil du ha muligheten til å ordne dataene akkurat slik det passer deg.Hvis dette gjelder forskning, kan du sende en e-post til digitalarkivet@uib.no for nærmere informasjon.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.