Jump to content
Arkivverket

[#11009] oversikt over flere hushold på en gang?


Guest Trine Grønn Iversen

Recommended Posts

Guest Trine Grønn Iversen

For å kunne bearbeide informasjon fra folketellinger har jeg flere ganger kopiert info om enkelthushold (for å få med alle enkeltpersonene)over i regneark på egen maskin. Dette er svært tungvindt, siden det kan være flere hundre hushold det er snakk om. Er det mulig å få oversikt over et større antall personer samtidig? (-og gjerne med opplysningene som tilhører husholdet lagt til etter hver person, slik at en fremdeles får med seg om familien hadde høner eller 4 rom.)

Link to post
Share on other sites
Guest Anette Skogseth Clausen

Det er ikke mulig å liste flere gårder med husholdningen samtidig. Du kan liste flere gårder samtidig, men mister da personopplysningene.Vi selger datafiler fra de folketellingene vi har rettigheter til sålenge det skal gå til forskning (historie, samfunn, o.l., ikke slektsforskning), der vil du ha muligheten til å ordne dataene akkurat slik det passer deg.Hvis dette gjelder forskning, kan du sende en e-post til digitalarkivet@uib.no for nærmere informasjon.

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.