Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Bjørn Vikås

[#11016] Forlis i Nordland i perioden 1893 - 96

Recommended Posts

Guest Bjørn Vikås

Klokkerbok fra Hamarøy 1887-99 viser at Anna Katrine var enke etter Oluf Madsen. Oluf Madsen var styrmann fra Arendal og var født i 1866 på Hisø. De ble viet i Bodø 23.4.1890. Hennes navn ble da oppgitt som Anna Katrine Berg Hollingen. Hun fikk sannsynligvis jenta Olga i 1892 i Bodø med Oluf Madsen. Oluf Madsen døde av ukjent årsak. Så da hun fikk Lovise Marie i 1896 var det med sin forlovede Marius Perret. Sønn av fransk undersått. Hun var da enke.Er det noen som vet om noen skipsforlis i 1893-96 der Styrman Oluf Madsen var ombord

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Marianne Sulesund

Ser at du nevner Marius Perret. Dette er kanskje den 'Paulus Peret Marius' eller nevnt i FT 1900 som Marius Perret som er kjøpmann i Bodø? Hans mor skal være Eva Caisa (Kathrine) Andersdtr fra Pajala, Norrbotten og hun er av Tjäder/Haapala slekt. Hennes bror slo seg ned i Ankenes og gift med Lisa Lindgren (også Pajalaslekt).Det er kanskje denne Anna Hollingen jeg finner i Bodø 1900, da gift med Lars Hollingen Lenke Så hun ble ikke gift med sin forlovede M. Perret...! Dette er ei grein av min slekt - uten at jeg har forsket så mye på M. Perret.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.