Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Sonja Fjellhaug

[#11044] Mari Olsdatter

Recommended Posts

Gjest Sonja Fjellhaug

Jeg leter etter Mari Olsdatter, enke og almisselæm, 60 år i 1801. Hun bor sammen med datterdatteren Maren på Stensrud i Land. Hvem er Mari enke etter? Hans navn må ha vært Ole, for de har en datter Berte Olsdatter som er mor til Maren. Men når er Berte født? Og når døde Ole? Hadde de flere barn? Ved Marens dåp står det at det er Bertes annet leiermål. Hvem er Bertes første barn, og det barnets far? Etterlysningen henger sammen med Anders Susendal.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Sonja Fjellhaug

Er det ingen som sitter med kirkebøker for Land som kan se etter Mari, datteren Berte og datterdatteren Maren? Sonja

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Berit Knudsen

Mari er vel f.ca. 1742, datterdatteren Maren er f.ca. 1798 hvorsomhelst og har en far som heter Anders. Berte vet vi ingen ting om, og Ole enda mindre. Han kan jo ha vært død i 30 år. Det er vel litt vanskelig for andre å finne dette. Du bør nok prøve og finne noe mere selv først. Det er litt for mye å lese gjennom kirkebøker i en periode på over 60 år. Hva med en gård?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.