Gå til innhold
Arkivverket

[#11193] Morten Nilsen Borten/Borthen f. 1881 i Flå/Melhus, Sør-Trøndelag


Gjest Håvard Ler
 Del

Recommended Posts

Gjest Håvard Ler

Har fått en henvendelse fra Mortens barnebarn i USA, som ønsker å vite så mye som mulig om ham. Vi vet at han tok militærutdannelse i Oslo, og muligens i Stange/Hamar? Trolig bosatte han seg også i Stange/Hamar. Han ble gift med Olava Larsen, og vi vet om to barn: Mildred Nathalie f. i 1904 og Vilhelm.Noen som har kjennskap til denne familien, og kan fortelle mer?Mvh Håvard Ler

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Berit Knudsen

I 1900 Flaa, Bortn gård finnes en Nils Bortn f. 1857 Flaa og kone Caroline f. 1857 Trondheim. Så finnes også føderåds- og enkemann Jon Bortn f. 1828. Han kan vel muligens være faren til Nils?1900 Oslo under gatenavnet kavalerikasserne finner du 2 gutter som vel er brødre og skoleelever. Det er Morten Nils. Borthen f. 1881 Melhus og Ole Nils. Borthen f. 1877 Melhus.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Øystein Klokkerud

Wilhelm Borten, født 22. oktober 1902, døde på Stange pleiehjem 3. mai 1985. Dette er temmelig sikkert sønn av Morten Nilsen Borten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Håvard Ler

Takker for opplysningene! Jeg vet imidlertid hvem som var foreldrene til Morten. Det barnebarnet ønsker, er å vite hva han drev med, hvor han bodde, etterkommere osv.Jeg har i hvertfall et par nye opplysninger nå, så får vi se om det kommer mer.Håvard

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.