Jump to content
Arkivverket

[#11210] Hva betyr 1931 som omstendigheter rundt uekte fødsel ?


Guest Ove Haugrud

Recommended Posts

Guest Ove Haugrud

Min oldefar Hans Christian var uekte barn av Mathis Henriksen Vallo og Hanna Petrikka Hansdatter. Han ble født i Lenvik 13.04.1847 og døpt 20.06. samme år. I forbindelse med dåpen står det '1931' under 'Omstendigheter rundt uekte fødsel' (http://www.rhd.uit.no/rhdbin/dliste.asp?RR=72783) Er det noen som vet hva det betyr ? Og evt. vet hva som hendte med faren Mathis Henriksen Vallo etter fødselen ?(han var kvensk og kom fra Nedertorneå)

Link to post
Share on other sites
Guest per helge seglsten

Nei, den var ikke lett å forstå. Men det ser ut til å være et kommunenummer. Kommunene i Troms starter på 19. Og Lenvik har 1931. Kan det bety at det finnes mer omkring fødselen i kommunearkivene?

Link to post
Share on other sites
Guest Jan Oldervoll

Kommunenummeret 1931 var ikkje 'funne oppe' i 1847, så eg trur knapt 1931 vart ført inn i kyrkjeboka. Eg trur heller det er ein eller annan form for feltforskyving og at 1931 ikkje betyr noko anna enn at dette er kyrkjeboka for Lenvik.

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.