Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Are S. Gustavsen

[#11220] Folketellingen 1815 for Sande - Hvem har transkribert denne?

Recommended Posts

Gjest Are S. Gustavsen

Hei!Det er veldig hyggelig at Statsarkivet på Kongsberg har fått utført en transkripsjon av folketellingen 1815 for Sande. Det hadde vært enda mer hyggelig om man hadde tatt seg bryet med å opplyse hvem (ved navns nevnelse) det er som har transkribert denne. For da kunne dette fremgått av søkebildet hos Digitalarkivet.mvh Are

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jan Oldervoll

Me gjev aldri opp kven som har transkribert; berre kven som har ansvaret for transkribsjonen, i dette til Statarkivet i Kongsberg. Men sidan dei er del av Arkivverket og DA er Arkivverket sin institusjon for utleggjing av kjeldavskrifter står det Digitalarkivet som den som har retten til dataene, og såleis også står ansvarleg for transkribsjonen. Alle spørsmål om denne kjelda skal altså rettast til oss og så vil me vurdera om me må spørja Kongsberg om råd.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.