Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Heidi Lyshol

[#11321] Hans Andersson Hageselle, 1729-65, Sande, M&R - mer info om foreldre?

Recommended Posts

Gjest Heidi Lyshol

Foreldrene er, i følge bygdeboka, Anders Nilsen og Pernille Helgesdotter. De giftet seg i 1733, så det burde kanskje være en kirkebok å finne deres fødegarder i?Alltid morsomt å finne nye tipp-tipp-er, og denne fyren her er felles ane for meg og et DIS-medlem jeg har kontakt med. Har noen mer informasjon til oss??

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Heidi Lyshol

Jeg er fortsatt på jakt etter Hans, jeg...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Olav Myklebust

Hei! Eg skulle gjerne ha kome med hjelp til deg her, ikkje minst fordi disse også er av mine forfedre! Men dessverre, kyrkjebøkene for Herøy (med Sande anneks) er førte berre ifrå 1731, og dei første åra er det ein del lakuner. Det er heller ikkje rett at Anders og Pernille var gifte i 1733, dei hadde barn allereie 1715. Eg kan ikkje finne dei i kyrkjebøkene før dødsinnførslane deira:Anders i 1748 - 60 år gamal, Pernille Helgesd. i 1763 - 75 år gamal.Det skal finnast eit skifte etter Anders (nemnt i Rabben si utgåve av Soga om Sande og Rovde), men eg har ikkje sjekka dette nøyare. Så dessverre; så vidt eg veit er det ikkje råd å kome lenger tilbake enn til disse. Det hadde rett nok vore hyggeleg om eg tok feil ;-)Mvh Olav

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.