Jump to content
Arkivverket

[#11325] Snart et nytt år gått


Guest Renathe Wågenes

Recommended Posts

Guest Renathe Wågenes

Nå har dame debatten rullet ganske lenge, men hvordan er det med utgangspunktet for denne feiringen. Ligger vi godt an til å få oss en ny hvit dame snart???

Link to post
Share on other sites
Guest Jan Oldervoll

Det tek vel litt tid enno. Me er no snart oppi 127 millionar søk. Det vil sei at me har klart 27 millionar sidar 27.2 2002. Dermed ligg me på vel 3 millionar pr månad i snitt. Men då er dei beste månadene våre bort. Ser me på trafikken no er den på vel 4 millionar i månaden. Så eg trur nok at me lyt venta til tidleg i 2004 før me kan stilla med ny kvit dame. Dei første 100 millionane tok fire år; dei neste ca to år, kan det sjå ut til. Men me kan vel alltid finna noko å feira, alt før den tid. Snart ein dag har t.d. debatttema blitt opna 2 millionar gongar. Og for ikkje lenge sidan kunne me feira innlegg nr 50.000. Det utgjer noko slikt som 3-40 bind.

Link to post
Share on other sites
  • 4 years later...
Guest Anne Lise Hovdal

Hva i alle dager var det slag hvit dame det var snakk om her? Kan jo være interessant å høre om hvor mange millioner søk Digitalarkivet har kommet opp i nå Nå er det vel kommet opp i flere milliarder?

Link to post
Share on other sites
Guest Anne Lise Hovdal

Ja vel ja, og det var vel stor grunn til å feire at det var kommet opp i 3 millioner søk pr. måned. Jeg gjetter på at det har blitt 3 milliarder søk pr. måned nå, med scannede kirkebøker og andre kilder som jo har kommet til.

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.