Gå til innhold
Arkivverket

[#11325] Snart et nytt år gått


Gjest Renathe Wågenes
 Del

Recommended Posts

Gjest Renathe Wågenes

Nå har dame debatten rullet ganske lenge, men hvordan er det med utgangspunktet for denne feiringen. Ligger vi godt an til å få oss en ny hvit dame snart???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jan Oldervoll

Det tek vel litt tid enno. Me er no snart oppi 127 millionar søk. Det vil sei at me har klart 27 millionar sidar 27.2 2002. Dermed ligg me på vel 3 millionar pr månad i snitt. Men då er dei beste månadene våre bort. Ser me på trafikken no er den på vel 4 millionar i månaden. Så eg trur nok at me lyt venta til tidleg i 2004 før me kan stilla med ny kvit dame. Dei første 100 millionane tok fire år; dei neste ca to år, kan det sjå ut til. Men me kan vel alltid finna noko å feira, alt før den tid. Snart ein dag har t.d. debatttema blitt opna 2 millionar gongar. Og for ikkje lenge sidan kunne me feira innlegg nr 50.000. Det utgjer noko slikt som 3-40 bind.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 år senere...
Gjest Anne Lise Hovdal

Hva i alle dager var det slag hvit dame det var snakk om her? Kan jo være interessant å høre om hvor mange millioner søk Digitalarkivet har kommet opp i nå Nå er det vel kommet opp i flere milliarder?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anne Lise Hovdal

Ja vel ja, og det var vel stor grunn til å feire at det var kommet opp i 3 millioner søk pr. måned. Jeg gjetter på at det har blitt 3 milliarder søk pr. måned nå, med scannede kirkebøker og andre kilder som jo har kommet til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.