Gå til innhold
Arkivverket

[#11366] Søker kontakt med forskere på tater/fant.


Gjest Ragnhild Simenstad
 Del

Recommended Posts

Gjest Ragnhild Simenstad

Min søster leter etter en som ble kalt Fant-Iva, hans navn var Iver Jøndal fra Dovre. Er det noen som kjenner til hans etterkommere? Hun mener å ha hørt om en ved navn Edvard fra Trøndelag som forsker på samme mannen. Vil så gjerne ha kontakt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Sissil Bruun Sørensen

Hvis du oppgir når denne mannen levde, kan kanskje andre også bidra. Omstreifere døpte sine barn i kirker rundt om i landet, og ofte ble de trukket for retten for løsgjengeri. I tingbøkene gir de ganske utførlige forklaringer om sin herkomst og sine bevegelser. Noen av disse er oppgitt som strays på Norsk slektshistorisk forenings internettsider www.genealogi.no der det forhåpentligvis kommer flere etterhvert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ragnhild Simenstad

Flere opplysninger om Iver Olsen Jøndal Dovre, f.ca.1817, gift med Berthe Pedersdatter Fåberg f. ca 1826 Barn: Caroline Petrine f. 1850 - Josefine Gustava f.1852 - Bertine Jørgine f.1857 - Iverine Johanne f.1862 - Antoline Randine f.1866. Det er etterkommere av disse det ønskes opplysninger om Ragnhild

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...
Gjest Kai Samuel Gurrik Larsen

Hei Ragnhild!!!Jeg har de tre fantefortegnelsene (1845,1859,1862) Den Iver du er på leting etter kalles her Røm-Iver Han er omtrent 30 år i 1845 og født i Dovre Annex. Han har med seg to fruentimmer, der begge skal være født i Trondhjem. Den ene heter Sophie.Håper dette kunne hjelpe??? Det sien også at hans riktige navn er Iver Jøndal.Kai Larsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.