Gå til innhold
Arkivverket

[#11397] Sønnedatter ?av Hans Daniel Glose -Telemark


Gjest Tove Tjøstheim Eek
 Del

Recommended Posts

Gjest Tove Tjøstheim Eek

I 1801 er Bernt Thomas Smith i Sogndal, Rogaland og I kone viet 21- 12-1800 med Karen (Elisabeth) Glose 1778-1812 bosatt i Sogndals (Soggendals )strand . De får ialle fall datteren Karen (Elisabeth )Smith som gifter seg i Bergen 21 oktober 1827 med skomagermester Johan(nes) Wilhelm Wiberg . Er det noen som vet om Karen Elisabeth Glose er datter av Henrik Hansen Glose bosatt i Porsgrunn død ? før 1801 , jeg vet at han har antagelig en sønn Hans Henriksen Glose oppgitt til å være 19 i 1801 .Takknemlig for hjelp.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...
Gjest Leif Biberg Kristensen

Du finner mye om familien Glose i Finn C. Knudsens bok 'Eidanger-Porsgrund'. Denne finnes i nettversjon på Porsgrunn Folkebiblioteks hjemmesider: Lenke. Nettversjonen bærer noe preg av å være OCR-et, blant annet har navnet Henriksen ved ett tilfelle blitt til 'Flenriksen'.Her kan du skrive inn 'Glose' i søkeruta og få opp alt som står om familien.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Leif Biberg Kristensen

Jeg skal bare rette linken, som ble litt feil på grunn av det siste punktumet. Den skal være:Lenkemed vennlig hilsen Leif.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.