Gå til innhold
Arkivverket

[#11528] Etterlysning


Gjest Frode Aksnes
 Del

Recommended Posts

Gjest Frode Aksnes

Peternelle Margrete Mikalsdtr. Aas f 6,4,1837 Peternelle fikk en sønn utenfor ekteskapet, Morten Magnus f 26.5.1867. Hans far var skomaker Sakarias Mortensen f 5.6.1833 på Kokåsplass, Ogndal Morten Magnus finnes i kirkeboka for Beitstad kirke hvor han er døpt.14,7,1867 Hvor har de tatt veien???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest kjell-Erik Andal

Følgende står i bygdebok for Sparbu bind VIII, side 360: 'Sakarias, sønn av Morten Sakariasen og Pauline Olsdtr. Sakarias flyttet til Egge i 1848, men i 1875 er han å finne som losjerende skomaker på Melhus i Følling. Han kaller seg Dyrstad, og han er ugift. Men i 1867 hadde han hatt sønnen Morten Magnus med ei taus på Dyrstad i Egge. Peternille Mikalsdtr., f. 1836 i Beitstad.Etterkommere etter henne og gutten i Levanger har gitt meg disse opplysningene'Så det ser ut som at de flyttet til Levanger.Kjell-Erik

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.