Gå til innhold
Arkivverket

[#11676] Johan Bergersen og Hellene Andreasdatter, Trøgstad


Gjest Nina Tiller
 Del

Recommended Posts

Gjest Nina Tiller

Hei I ft-1865 på gården Bruer søndre i Trøgstad finner jeg Johan Bergersen f.1821 i Trøgstad og hans kone Hellene Andreasdatter f.1825 i Eidsberg. Er det noen som kan hjelpe meg med opplysninger om deres foreldre?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Heidi C. Huitfeldt

Fra FamilySearch: Johan Bergersen f.29.sep 1821, døpt 07.oktober 1921, Trøgstad, Østfold. Far Berger Jacobsen, Mor Ingeborg Jensdatter. (Fikk ikke til lenken her..)I 1801-tellingen finnes en 17 år gammel Berger Jacobsen på gården Krotoa i Trøgstad, med foreldre og søsken: LenkeHeidi

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Heidi C. Huitfeldt

Og vedr Hellene,(også fra FamilySearch, fremdeles trøbbel med å lage lenke..) Kanskje er det hun her:Helena Andreasdatter døpt 25 januar 1825, Eidsberg. Far Andreas Amundsen, Mor Sessel Haagensdatter.Se etter Andreas Amundsen/Sessel Haagensdatter i 1801-tellingen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Nina Tiller

Hei.Det kan være disse personene ,men i familysearch finnes også en Johan Bergersen f.19-3-1821 far Berger Guldbrandsen, mor Catrine Jørgensdatter. Leter en videre på familysearch under giftemål finnes et par med navn Johan Bergersen og Helene Andersdatter gift 31-10-1848, da er far til Johan -Berger Glansaas,og far til Hellene- Anders T.Datoen for giftemål kan kanskje stemme for de hadde en sønn-Julius- som etter ft1865 var født i 1849.Det beste var hvis noen hadde mulighet for å slå opp i kirkeboka for Trøgstad å se hva som står når de giftet seg.mvh Nina.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.