Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Roald Standnes

[#11778] Kor blei da av dei som budde på Kvalstad i 1900.

Recommended Posts

Guest Roald Standnes

Er det nokon som kjenner til etterkomarane til Mads Henrik Kvalstad og Anne Ananiasdotter Rabben?Ane Sofie Madsdotter f.1878,Karl Madsen f.1886,Bernt Madsen f.1888 og Marie Madsdotter f.1891? Dei budde på Kvalstad under folketeljinga i 1900 men kvar blei dei av? Dei er halvsyskjen til min bestefar. Er det nokon som kan hjelpe?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Eva Kalmér Savjord

Jeg kan kanskje ikke hjelpe,men jeg synes det var litt interessant at min mormors tante Eline Gjertsdatter og hennes onkel Peder Jensen Kvalstad finnes på samme gården sammen med dine slektninger.Jeg har bilde av Kvalstad tatt på ca 1920- 1927.Navnet ditt Standnes virker kjent.Min mor var på en seter under krigen som het Standnes i Sunnfjord sammen med sin venninne Synneve [Redaktøren har fjernet opplysninger om nålevende personer]. I alle fall eide hennes slekt seteren de var på.Kankje du vet hvem det er?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Roald Standnes

Hei. Eg har funne ut mykje om dette temaet men no er eg interessert i litt informasjon frå deg. Kanskje eg og kan bidra med noko til deg. Til informasjon så var Peder Jensen Kvalstad fadder på min bestefar (morfar). Mi e-post adresse er rstandne@online.no så kan du formidle dei namna frå Standnes direkte til meg.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.