Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Jan Oldervoll

[#11834] Vanskeleg å koma fram til DA?

Recommended Posts

Guest Jan Oldervoll

Me har flytta i ettermiddag. Dermed har servaren vår måtta fått ei ny adresse. der er med servarar som med folk, når dei flytter. Men det er berre taladressa som har skifta. Digitalarkivet.uib.no vil virka som det har gjort. Men det kan ta litt tid før den nye taladressa er kjent. har du problem vil det gjerne hjelpa å avslutta nettlesaren. Og digitalarkivet.no vil ikkje fungera før i morgon.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Kjellaug Robberstad Petit

Personlig har jeg ikke merket noe i dag, men jeg ser at det er andre som sier de ikke kommer inn.Lykke til med flyttingen og god jul-:) Mvh Kjellaug R.P.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest David Widerberg Howden

Men nå er det jo den 26 og adressen www.digitalarkivet.no virker ikke,mens www.digitalarkivet.uib.no virker!. HVORDAN KAN DET HA SEG?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Jan Oldervoll

Me har skifta plassering av maskin, demed måtte me også skifta adresse, frå 129.177.205.101 til 129.177.206.182. Men så finst det ein stor database som gjer at ein slepp skriva alle desse tala for å koma fram til oss. I den stod det før at både adressa digitalarkivet.no of digitalakrivet.uib.no skulle peika på maskina 129.177.205.101. Då me flytta måtte denne databasen oppdaterast. Namn som endar på uib.no er det Universitetet i Bergen som forandrar, og det skjeddde på 5 minuttar. digitalarkivet.no er det staten som har lov å forandra, fordi det er staten som eig domenet digitalarkivet.no. Og der har det gått tregare. Eg sende melding om at det måtte forandrast veslejulafta, og rekna med at det ville skje den dagen. Men det har det ikkje. Eg skal purra i morgon. Så inntil vidare må de bruka digitalarkivet.uib.no.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.