Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Solfrid Vestaberg Ormøy

[#11870] Hvor i landet finner jeg 'Lærum' Leter etter Valborg Charlotte E. Lærum.

Recommended Posts

Gjest Solfrid Vestaberg Ormøy

Valborg Charlotte Eugenie Lærum f.14.01.86 finner jeg i Sagene menighet i Oslo når hun døper sin ektefødde sønn Hans Emil den 29.11.08. Hun bruker da etternavnet Lærum. Jeg finner ikke hun gift i Sagene menighet og byarkivet skriver at de kom flyttende fra Fredrikstad. Hun var gift med Harald Marinius Paulsen f. 11.03.83.Jeg leter etter hennes opphav, noen som har noen forslag til hvor hun kan komme ifra eller har mulighet for å gjøre oppslag i kirkebøker for Fredrikstad?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Are S. Gustavsen

Hei!Lærum finnes flere steder i landet. En nettkilde å benytte vil være:http://www.dokpro.uio.no/rygh_ng/rygh_felt.htmlHer kan det lønne seg å søke trunkert, og da med trunkeringstegnet %, for å få med seg alle beleggene.Fra Vestfold er Lærumgårder kjent fra både Våle og Sande med hhv 2 og 4 matrikkelgårder i respektive sogn.mvh Are

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.