Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Roar Kristensen

[#11876] Søker foreldre til Andreas Svendsen gift med Berthe Olsdtr 4. juni 1853

Recommended Posts

Guest Roar Kristensen

Hei,Søker foreldre til Andreas Svendsen som ble viet med Berthe Olsdatter i Sylling kirke 4. juni 1853. Iflg kirkeboken fra Lier var han 28 år og hun 26 år da de giftet seg. Brugdommens farsnavn var Svend og brudens farsnavn var Ole ( ingen etternavn angitt). Forloveren som ble skrevet opp, Ole Svendsen Solberg-eie var trolig bror til Andreas. Jeg har funnet en Andreas Svendsen f. 14. mars 1826 på Solberg i Sylling med bror Ole Svendsen f. 1818 på Solberg og far Svend Olsen og mor Marte Gundersdatter som kan være de rette, men jeg er ikke sikker. Det jeg vet i tillegg er at Andreas var iflg vielseopplysninger først gift i Christiania, men at konen døde der og at han fikk understøttelse fra fattigvesnet der.Hvordan kan jeg skaffe sikre kilder som bekrefter at Svend og Marte var foreldre til Andreas?Noen tips?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Hans Myhre

Finn vielsen i Christiania. Det burde gi deg mer opplysninger såsom hvor han er fra og farens fulle navn. Vielsen i Lier 1853 burde også gitt fedrenes fulle navn. Hans

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.